YUMMY'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummy's. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 3:32 Was weer even een tijd geleden dat we hier besteld hebben maar wat hebben we genoten.
30 mei 2024 om 21:18 Helaas geen zegeltjes erbij gekregen. Verder weer erg lekker gegeten!
19 mei 2024 om 9:10 Zat geen mais in maar zat betaalde avocado in dus maakte niet heel veel uit verder is top vegan voedsel
18 mei 2024 om 20:53 Super
18 mei 2024 om 10:55 Erg lekkere sushi's en sashimi
15 mei 2024 om 21:01 Goede bezorging! Kwam eerder dan verwacht, heerlijk eten!
28 apr 2024 om 11:57 Goede bezorging en weer, zoals altijd, heerlijke sushi!! Wij bestelden voor ons tweeën weer menubox 3 en 4 nigiris extra. Meer dan genoeg (zelfs nog wat over voor vandaag). Voldoende gember, wasabi en sojasaus erbij. Kortom; prima!
26 apr 2024 om 8:17 De ananas in de poke bowl kon vers zijn, niet uit blik. De rest lekker
25 apr 2024 om 21:37 Niet mijn eten gekregen kreeg een pokebowl met soja saus terwijl ik honing mosterd had besteld shushi was niet wat ik had besteld ik had 2 Californië rollen besteld kreeg die goedkope troep
20 apr 2024 om 11:41 Was weer heerlijk.
19 apr 2024 om 19:50 Heb heerlijke sushi mogen ontvangen van yummy's vandaag!
5 apr 2024 om 22:26 Altijd goed