YUMMY'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 998 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummy's. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:39 Vandaag weer twee Poké bowls besteld en die werden netjes binnen 20 minuten afgeleverd. Waren weer exact zoals besteld en allebei erg lekker.
13 sep 2022 om 20:01 Aardige mensen en lekkere bowls, ik heb vaak bij ze besteld en tot nu toe heb ik nooit een slechte ervaring me ze gehad :)
8 sep 2022 om 7:55 Gekozen voor zo snel mogelijk en moest 75 minuten wachten. Besteld zonder mango maar zat er wel in en heb ik er zelf uit moeten peuteren. Op de site kan je aangeven wat je er niet gratis bij wil hebben ivm verspilling. Niets meegedaan. Jammer.
5 sep 2022 om 7:56 Heerlijke pokabowl met sla. En snelle bezorging.
28 aug 2022 om 8:57 Was mooi gepresenteerd, keurig verzorgd en smaakte uitstekend!
25 aug 2022 om 19:41 Lekker sushi en snel bezorgd
7 aug 2022 om 10:31 Was snel en enorm lekker. Verrast door de professionele sushi. In/out roll was heerlijk
3 aug 2022 om 20:59 Eten viel erg tegen. Sushi viel allemaal uit elkaar en de garnalen die erin zaten waren nog rauw. Teleurstellend!!
2 aug 2022 om 19:35 Snel bezorgt ong 20min, en het was lekker eten.
29 jul 2022 om 21:48 Heerlijk!!
3 jul 2022 om 22:07 Het eten was top.
23 jun 2022 om 20:40 Snel, goed en lekker