YUMMY'S

YUMMY'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 978 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummy's. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 21:09 Bestelling zou op 19.30 bezorgt worden. Om 20.00 gebeld waar de bestelling bleef en toen te horen gekregen ‘hij is onderweg’ geen excuses. Vervolgens de bestelling om 20.15 ontvangen, een bestelt en kip gekregen…
23 apr 2022 om 20:20 Het eten smaakt altijd goed maar soms maken ze de bestelling verkeerd. Vandaag mistte we de toppings van 2x poke bowl. Een andere keer had ik extra betaald voor zeewiersalade en had ik er wortel bij..
23 apr 2022 om 18:18 Heerlijke sushi. Ze waren net open vandaar denk ik de wachttijd. Kip teriyaki was het lekkerste! Helaas geen sausjes bij gekregen
23 apr 2022 om 8:07 Delivery on time. Heel erg lekker. De zalm was super zacht en vers en de garnalen tempura echt goed gemaakt. Hier gaan we zeker nog veel vaker bestellen.
26 mrt 2022 om 20:54 2,5 uur op de bestelling gewacht . 2 x gebeld en werd verteld dat de bestelling onderweg was.. Warme en koude sushi bij elkaar verpakt Zou correct zijn van te voren de lange wachttijd te communiceren zodat je ergens anders kan bestellen .
25 mrt 2022 om 23:09 De verwachtte tijd bij Thuisbezorgd stond op 25 minuten, de sms die volgde kwam op circa 60 minuten maar werd uiteindelijk binnen 30 minuten bezorgd. Veel te veel saus op de pokebowl waardoor alle smaak wegviel. Erg zonde
22 mrt 2022 om 19:29 De sushi viel aan alle kanten uit elkaar. Hele grote stukken avocado. Kwaliteit is heel wisselend. Dit was voormij de laatste keer dat ik hier heb besteld.
20 mrt 2022 om 20:02 Heerlijke poke bowls
9 mrt 2022 om 11:20 Lekker eten. Aardige mensen
4 mrt 2022 om 21:13 Hand roll we didn’t like it but other sushi was good
23 feb 2022 om 22:14 Prima eten snel geleverd. Pokebowls en de vulcano
20 feb 2022 om 18:47 Het was weer heerlijk, pokebowls en sushi. Top! Groetjes Bianca